Falling plates

Platerek

Op zondag 24 april vanaf 12.00 uur wordt door het Action Shooting team van VS Langedijk een groot- en klein kaliber falling plate wedstrijd georganiseerd voor de clubleden met of zonder ervaring in deze discipline.

Het betreft een wedstrijd waarbij falling plates om geschoten moeten worden, dat wordt 3x gedaan waarna de snelste tijd wordt genoteerd in het eindresultaat. Voor groot kaliber staan er 14 opgesteld en voor klein kaliber staan er ook 14. Er zijn totaal 2 series van 3. Deze resultaten worden in een competitie gezet. Om mee te tellen voor de prijzen moeten er 5 resultaten behaald worden in een jaar en minimaal vijf schutters per klasse.

De kosten bedragen € 5,00 per schutter.

Wij zullen van te voren een duidelijke uitleg geven over de wedstrijd en de veiligheid!!

Mocht je het eerst een keer willen proberen kom dan gerust binnenlopen op de donderdagavond rond 20.00 uur.

Inschrijven kan via het mailadres: frits.bruggeman@ziggo.nl à vermeld hierbij of je groot of klein kaliber revolver/pistool gaat schieten.

ASN logo